İzmir Konak Güzelyalı Ortaokulu

Güzelyalı Ortaokulu 91 öğretmen, 62 sınıf ve 1717 öğrencisiyle bölgesinin en büyük ortaokulu olarak başarıyla eğitim ve öğretim faaliyetini devam ettirmektedir. İzmir´de sbs sınavı puan ortalamasında üst seviyelerde yer alan Güzelyalı Ortaokulu, deneyimli öğretmen ve çalışan kadrosuyla eğitim ve öğretim faaliyetinde kaliteli hizmet anlayışını her geçen gün daha da güçlendirmektedir.

0                                                                        Güzelyalı Ortaokulu öğrencileri tenefüste, okul bahçesinde...

Güzelyalı Ortaokulu

(A Blok (solda) ve B Blok (sağda))

güzelyalı ortaokulu izmir